Aika kuluu liian nopeasti! Huomasin sen, kun aloin miettiä viimeisen vuodatus-vierailuni ajankohtaa.. viikko sitten?
Mutta tämä kaikki johtuu siitä, etten ole kertakaikkiaan onnistunut repeämään liitoksistani moneen paikkaan samaanaikaan. Viime viikonloppuni vietin Kuusaalla poikaystäväni kämpillä ja täysin siemuksin nautin jälleen joka hetkestä! Hänellähän ei ole tietokonetta. Hän kutsuu kyseistä tietokoneista totaalikieltäytymistä kapinaksi nykyaikaa vastaan. Mikä on mielestäni ihailtavaa. Itsekin vietän aikaa koneella hyvin harvoin (minkä luultavasti tulette tai olettekin jo huomanneet.) Istun täällä vain silloin tällöin juurikin hölinöitäni päivittäen. Tietokoneet on nimittäin suolesta. Kaikki teknologia on suolesta! Tuntuu, että kilpaillaan kuka keksii nopeiten kaikista turhimman keksinnön. Esim. pari vuotta sitten ihmiset ostivat itselleen ja koko suvulleen digiboxit ja raahasivat niitä perse hiessä auton takakontteihin. Ymmärtämättömille vanhuksille selitettiin digiboxin tullessa taloon että, "Kyllä sinun Hillevi pitää tämä digiboxi ottaa, että kun kohta ei näy muuten Kauniit ja rohkeat," ja että kun, "Meidän Esko voi sinulle sen kytkeä." Kyllä, törmäsin itse kyseiseen.. No nyt kuitenkin esimerkiksi armas pikkuveljeni hinkuu huoneeseensa useasti mainoksissa törmättyä tuttua, Full HD taulutelevisiota! Tämän vempaimen kanssahan tarvitsee mm. Full HD digiboxin ja vaikka mitä muuta! Mietimpä vain, että koska päätetään ettei TV näy ilman HD systeemejä, jotka ovat pistäneet normipulliaisen pään ihan pyörälle.
"Matti, mitä jätkä?"
"Ostin Full HD TV:n."
"Oho.. vou! Mikä se on?"
"Emmä tiiä, mut son nyt in!"
Jep.. Toivon aina välillä poikaystäväni kanssa, että palaisimme takaisin "vanhaan hyvään aikaan" (josta me molemmat voimme vain haaveilla ja josta emme kumpikaan tiedä asioita kokemuksen perusteella.) vanhaan hyvään aikaan kuuluu mielestämme esim. vuodesta 1965, vuoteen 1975. Mutta hei, ihan totta, kuinka huonoa se on muka voinut olla? Mustavalkotelevisio, Urho Kekkonen, pullonpohjalasit, LOISTAVAA musiikkia, hipit ja upea sisustus (ymym.)

Hei.. mistä minä aloitinkaan kyseisen liturgian? Aivan, keroin kuinka en ole ehtinyt koneelle. Viikonlopun jälkeen vietin kaksi päivää koulussa ja Kuusaalla, kun taas eilen hääräsin 13 tuntia koulussa ja olin kotiin tullessani niin puhki, etten meinannut päästä rappusiammekaan ylös, saati sitten koneelle. Menimme koko luokka aamulla klo. 8 kouluun ja olisimme normaalisti päässeet klo. 15, mutta eräs melontaseura oli tilannut luokaltamme pikkujoulu sembalot ja me kestettiin se kuin miehet, toivo vapaapäivästä silmissä kiiluen. Pääsimme vasta klo. 21. Sadistista..

Ja niin on mennyt viikkoni, näin lyhykäisyydessään. Tämä jää taas hetkeksi viimeiseksi kirjoituksekseni, sillä olen viikonlopun tietokoneettomalla vyöhykkeellä (: Onneksi. Lähden jo pakkaamaan huomiset kimpsut kasaan ja tarvitsee minun lukea hieman äidinkieltä ja ruotsiakin, huomisten kokeiden vuoksi. Kiitos lukemisestanne! Illanjatkot, adjö!